Toulat se světem,
sám a sám.
Okřídleným letem,
hledat,kde tě mám.
Bloudit pasáží,
kde obchody domov mají.
Slova v duši zazáří,
za tebou spěchají.
Pro tebe cetku koupit,
z lásky...prostě jen tak.
Očistec podstoupit,
pro tebe.....nikdy nelitovat však.
Pro lásku trpět
a klidně i umírat.
S tebou v objetí si vrtět,
jak s Atlasem nebe podpírat.
Pro cit ten lámat ledy
a nelitovat sil.
Nebát se žádné bědy,
za tebou jít tisíce mil.
Vždyť k lásce jsme stvoření
a za ní je třeba jít.
Je to cíl, ne mámení,
pro ni každý z nás věčně by žil.....