Stýskání
Anotace: aneb: Kdo mě utěší?
Proč jsi tak daleko, když Tě potřebuju tady?!
Je tolik věciček, s kterými si nevím rady!
S Tebou se mi hezky pláče, s Tebou se mi hezky směje.
Hlavo moje ustýskaná, co se to jen se mnou děje?
Jen klid, přestaň už konečně tesknit po tom, co není.
Nevíš totiž, co vím já: Čeká tě dnes překvapení.
Otevřeš dveře a vejde kdosi Drahý, bez ohlášení!
Přečteno 531x
Tipy 5
Poslední tipující: V.N.Losinský, Nergal, Jan Urban
Komentáře (2)
Komentujících (2)