Poblázněná
Anotace: Báseň, která se zrychluje. 26.11.2012
Poblázněná
němá
nemá šanci
ve svém ranci najít odpověď.
Vědu věd pokořit
pokouřit
spálit teorii mysli
kam my šli zamyšleně s mušlí.
Muž ví
muž dí
muž dívá se
na váze jev objeví
celý pohár z polevy mu povolí na jazyku.
Vyjeví výraz díků
za kliku uchopí
kapesník dá si do klopy
doklopýtá k ní oddaně
kamínek dá jí do dlaně.
Je to krásná doba.
Jsou poblázněni oba.
Přečteno 394x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)