V tajnosti

V tajnosti

Anotace: :)

Můj život stojí, mezi tvými rty
a pokaždé co je přitiskneš
jsou do něj vyrytý

Za víčky se tvá krása skrývá
to přes ně zkouším hledět do duše
a zbytek světa v tu chvíli
mi v jednu velkou nepodstatnost splívá

Cítím se jako marnost sama,
že miluji tvou chůzi
a tak to skrývám celou vůlí,
v své hrdosti zamotána

A vím, že nepřiznám nikdy
o čem mé sny jsou
to dřív by stromy roztát stihli
a to se do té doby
cesty naše rozejdou
Autor Kite.Kat, 28.11.2012
Přečteno 444x
Tipy 4
Poslední tipující: Nussichoco, čarodějka07, Robin Marnolli, Loveless
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pěkná, taková osobní.

28.11.2012 12:38:05 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel