Odvaha milovat
Anotace: inspirováno krásnými stránkami Michala Čagánka, které vřele doporučuji. www.michalcaganek.wz.cz
A přece je na světě krásně,
ač mnozí se stále ještě lásky bojí.
Vlasy si koupu v mracích
a proti zášti zbrojím
A až rozplyne se opar globálního srdcebolu
budeme všichni jeden, zamilováni spolu.
Komentáře (0)