Proč?
Anotace: Proč se trápím, když nemám důvod, v slzách se utápím, chci pohřební průvod....
Proč se trápím,
když nemám důvod,
v slzách se utápím,
chci pohřební průvod.
Proč to nezvládám,
potřebuju oporu,
proč kurva strádám,
asi zajdu k doktoru.
Proč sem taková kráva?
Vždyť mám všechno,
měla bych řvát: hurá, sláva!
Ale já chci radši zdechnout.
Asi se uchlastám,
ať je nějaká sranda,
do piva si rum dám,
na mě je další runda!
Komentáře (1)
Komentujících (1)