HRA
Žena a muž
Muž a žena
Tak se vzmuž
Někdo sténá
Spojení je opojením
Ty a já
Já a ty
Plejáda
Rohatý
Měsíc vystrkuje růžky
Padám do podušky
Manželé a děti
Děti a manželé
Kosmické smetí
Drazí přátelé
Tvař se dospěle, ale žij jak dítě,
z postele vstaň s úsměvem a hbitě
Překvapí (-m) tě!
Přečteno 366x
Tipy 6
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, Nussichoco, enigman, synanceia, Joe Vai
Komentáře (2)
Komentujících (2)