Rok ke konci se chýlí,
tak pojďme jej uvítat.
Láska má stále sílí,
s tebou se chci milovat.
Den za dnem běží
a nejde,nejde klidně spát.
Bez tebe žiji jen ztěží,
pusto teď učím se znát.
Hodina za hodinou se míjí,
o tobě,Lásko,sním.
Samota do duše se vpíjí,
bez tebe mám splín.....