Neviná od vína
Plátky z růže
lemující úpatí
bílých skal
nad hlubokou tůní
co nám teď pomůže
touhu zaplatí
jíž jsem se dotýkal
s tvou něžnou vůní
Snad zeptat by ses chtěla ??
Co zbylo z toho klenotu ??
na rtu šmouha
snad od vína ?
Vinná, však nevinná
a chtivá touha..
Chutnající po Merlotu
Přečteno 540x
Tipy 6
Poslední tipující: mirecek, Lioness, Kirsten
Komentáře (6)
Komentujících (3)