provaz napnutý nadoraz
křišťálově čistý čas
visící od tebe k tobě
spánek cos probděl
a dny prospané
jednou snad rovnováha nastane
zatím na ostré časohraně
hřát ti budu dlaně
a čekat v polostínu
sejmutou vinu
rozpustíme v kávě neslazené
na hořkost spolu zapomenem
http://www.youtube.com/watch?v=reKyNM9sHvs
Hezká báseň
s napětím
jako chůze po ostří nože
nejprve vzepjetí
a skrz kávu
možná nejistota promění se v lože.
Zdraví M. Kristián Kudlák
30.11.2012 14:06:52 | kudlankaW
jeden za báseň, jeden za U2...ne oba za dílo:-). ale U2 taky super.RM.
30.11.2012 09:30:42 | Robin Marnolli
To se mi líbí! A ješta hudba k tomu, to neodolám:-)
30.11.2012 09:22:22 | My2Mind