Anotace: Vzpomínky
Moci do dna vypít,
nápoj zapomnění,
odešla by bolest,
přišlo uvolnění.
Skončila by touha,
noci probdělé a denní snění,
tíha myšlenky na lásku,
která láskou není.
Proč jen musel jsi mě,
tenkrát oslovit,
ty ses možná bavil,
já hledala cit.
Toužila po lásce,
radosti, bezpečí,
splynutí duší,
v pevném objetí.
Ty ovšem nic z toho,
nechtěl jsi mi dát,
kéž bych zapomněla,
zas mohla se smát.
Ach milá autorko Vodičko Tichá.. to je nádherně vyjádřeno..
08.07.2016 20:47:55 | tvořilka