Maluješ...mě
Anotace: nechám se namalovat, tahy lásky... a štětci budou jen tvé dlaně...
na ošolíchaném štětci máš duši mou....
co vetkneš do obrazu?
snad stanu se růží, snad peřinou... a budu ti ukrytem ve chvílích mrazu...
snad přikryju tě-svými plátky...
a dlaní pohladím tvou tvář...
snad stanu se Andělem...až nakreslíš mi svatozář
až skryješ dva růžky pod záplavou vlasů...
a do rtů vetkneš mi slova lásky
a třeba, až štětec přiložíš na plátno bílé...
tak čisté a nevinné, plné něhy...
tak povím ti, co pro mě znamenáš...
a každým dalším tahem....
budu ti blíž a blíž...
až nakreslíš mou tvář....
pak uvidíš. v modři očí mých...
pak uvidíš...
Komentáře (2)
Komentujících (2)