Si vomne
Anotace: To,čo už mám,skúšam stavať a začína mi z toho hrabať...
Chcem sa s Tebou ľúbiť
a Ty mi zmizneš niekam do snehu
pôjdem sa opiť
prestávam myslieť na nehu
prestávam myslieť
na Tvoje pery
prestávam myslieť
kým som ešte celý
si mojou múzou
vidíš?
len neviem,
či v tej diaľke
to tak aj cítiš
čo spraviť mám?
zamotala si mi hlavu
ak ju vôbec
ešte mám...
Přečteno 500x
Tipy 6
Poslední tipující: JSJ, Romana Šamanka Ladyloba, Jan Voralberg, hanele m., Isquieasuus
Komentáře (1)
Komentujících (1)