Anotace: hlavně nebýt sám až budu u stromečku stát
po roce nastal vánoční čas
a sněhové vločky hladí naší tvář
a do srdce se vrátil klid a mír
a začínáme opět snít
o tom, že nás má někdo rád
kdo chce nám svoje srdce dát
a u stromečku nás chce za ruce vzít
a z kalichu lásky nám dát plnými doušky pít
nastal čas kdy můžeme všichni snít
o tom že život je krásné žít
co však v tento krásný čas může cizí člověk
cizímu člověku přát ?
snad,aby u stromečku nestál nikdy sám
a měl s kým se smát
a komu lásku dát