Zasadit ránu
pro srdce tvé,
zabodnout nůž
do duše tvojí.
Ač nechci,
stále to dělám,
ba prážádný
já důvod nemám.
Nevím, proč stále jen trápím tě,
můj démon zla mě k tomu nutí.
Vím jistě však, že miluji tě,
a přestat - ni ďábel mě nedonutí.
Pěkné,moc dobře to znám.
Patří to k nám,že dokážeme
milovat i ubližovat zároveň.
Přeji pěkný den.
18.05.2013 14:42:35 | Jozef Bojanovský