Líbí se mi to. Je to asi psáno "zlostí" a zoufalstvím, ale i tak vznikají hezká dílka. A jestli tě to uklidní, i ženy takové jsou.
04.12.2012 20:30:23 | My2Mind
ano, dostala jsem se do fáze, přesně na rozhraní, kdy ho zoufale chci a zoufale nechci...
04.12.2012 20:41:19 | Jiná
Laska je stejna velicina jako nenavist. V kazdem pripade by bylo nejlepsi nejprve nenavidet a pak neskonale milovat. Bohuzel je to temer vzdy obracene. Nejhorsi je, kdyz zbyva uz jen lhostejnost.
04.12.2012 20:47:20 | Miriska
Snad to brzy přejde úplně. Mě se to nedaří už měsíce... Držím palce.
04.12.2012 20:42:40 | My2Mind