Stesk mi není cizí
kdy už ale zmizí…
že tě sevřu v náručí
za to nikdo neručí
realita není zlá
ale tys mi uvízla
v hlavě, srdci, taky níž
tohle všechno zaviníš
a pak zmizíš kdovíkde
co už bylo nepřijde
a tak pláču do sklenky
už mám jen tři milenky
tři je číslo velmi nízké
tak si zouvej, jen si stýskej
pak snaž se harém doplnit
ať je všechno jak má být
:o)
05.12.2012 08:04:35 | hanele m.