Jsme
Dvě šmouhy
z touhy
co kazí
bělost pláten
Dvě masky
se závazky
jimž schází
teplo šaten
Pyšnost pávů
a do rukávu
setřené kapky
z koutků řas
Tajná přání
tiše brání
ke štěstí mapky
neznámých tras
Dvoje rety
co s léty
tolik touží
po líbání
Ve dvou objetí
které zpečetí
a tím prodlouží
touhu milování
Přečteno 544x
Tipy 16
Poslední tipující: mirecek, Dreamy, Lioness, prouteny kosik, Amable seňor Marek, PetTulak, Romana Šamanka Ladyloba, Kirsten, Kett
Komentáře (8)
Komentujících (4)