Láska
Láska je v každém z nás,
ale když jsem potkala tebe
"Jakoby spadl anděl z nebes"
S tebou chci zůstat,
s tebou chci snít.
Ty jsi můj život a já tvůj stín.
Každá chvíle s tebou je úplně jiná,
ale všechny jsou stejné: Zamilované!
V tvých modrých očích se topím,
tvůj krásný smích je pro mě vším.
Má láska k tobě je vážně pravá,
tvé tělo její chrám.
Tvá duše je můj ráj.
Miluji tě, říkám tiše.
Přečteno 451x
Tipy 2
Poslední tipující: Bunney, Robin Marnolli
Komentáře (4)
Komentujících (3)