Dechberoucí
Anotace: Ještě další.. starší
Zahalil jsem se do kávy
a je mi hořko - sladce
pomalu přicházející
touho dechberoucí
a tak ti skrze rukávy
šeptám o pohádce
v plamenu svící
jen tichý kolemjdoucí.
Každý tvůj pramen voňavý
mého srdce vládce
pro jasnou vlasatici
a zítřek budoucí
tiše si stoupla do hlavy
dlouze a přitom krátce
ti po tisící
líbám ňadra dmoucí.
Přečteno 494x
Tipy 7
Poslední tipující: mirecek, Lioness, Jana B., Sýkorka07, Robin Marnolli
Komentáře (7)
Komentujících (3)