Láska, co je to?
Možná, že zpočátku to byl jen flirt,
možná to byl hloupý žert.
Jenže nikdo neví co se může dít
a tak minulost vem čert.
Možná se dějí věci
až druhým přechází zrak
a možná, že přeci,
možná že přeci
je to prostě tak.
Láska je zvláštní věc,
hřeje jak slunce a hned zase bolí
daruje vše co chceš i rány holí.
Někdy ji ale odnese čas
a pak se hledá tam kde není,
jenže ona ta potvora se skrývá v nás,
láska je všechno i pouhé pokušení.
Možná že se dějí věci,
až druhým přechází zrak,
Tam kde je víra,
tam necítíš ty rány pěstí,
láska je síla,
a láska?
Tak to je vlastně
taky jenom někdy štěstí.
Přečteno 671x
Tipy 3
Poslední tipující: Kett
Komentáře (12)
Komentujících (4)