Anotace: ...školní lásky, na ty se vzpomíná dlouho...:-)
Sbírka: Obrazárny pocitů
Pamatuješ
Na věčný dobíhání autobusu
společnou fotku před školní jídelnou
držíš v ruce...
...tenkrát jsi byl
to dítě s cigaretou v ústech
denně opřenej o zábradlí
ona byla
kočka s vyplazeným jazykem
plochá jak směrová cedule
(tvý)teplý jídlo...
...stavěli jste
růžovej žebřík do nebe
všechno si to pamatuješ
stejně jako
to starý kolo opřený o stěnu
...a často se nezapomíná,
zůstanou kdesi vepsané...
...jen někdy "záznamy" prolíná
čas, barvy oprýskané...
:o)
díky za komentíky...
13.12.2012 09:39:48 | Cecilka
Děkuji ti za komentáře k tapetám v mém pokoji, táš u sebe také ještě dost pokladů, tak se někdy vrátím na čtení.RM.
13.12.2012 13:34:25 | Robin Marnolli
moc krásný a obrázek taky...
já si dávám obrázky na Libres,tady mi to nejde.
07.12.2012 16:41:06 | Květka Š.
neuvěřitelně krásně nostalgický... cosi mi to připomíná...
07.12.2012 01:19:07 | lucie.Tee