Roční období
Jako vločka co padá k zemi,
se k tobě schoulím do peřin.
Jako mráz štípající do tváře,
tě políbím.
Tak jako kapka rosy,
se začnu chvět.
Až mi povíš : Miluju tě.
Zima už mizí, přichází jaro.
Jednoho dne ti sdělím : ANO
Zapadá slunce, jdem spolu a tiše.
Letní vánek nám zpívá písně.
Listí žloutne, padá dolů.
A my dva?
Již je to rok, jsme stále spolu.
Cítíš to? Je tu opět zima.
Komentáře (0)