Anděl?
Tančil se mnou
s jemnou nocí v bocích
bez pomoci poslů nebe.
Zebe ho na patách mokrý šat.
Akorát přikvapil
překvapil
do dna pil z číše
sotva dýše když tiše
padá sníh.
Na dlaních víru nese
v lese třpytném byl spatřen
v prvním patře
ráje.
Ona je jeho milou
mílovými kročejemi jemu v patách.
On pak natáh´ paži pouze
tam kde nouze není a strach
kde prach stříbrný padá lidem do vlasů
kde děti svírají hračky z kanfasu
kde poznáš lásku po hlasu
který tě volá k ní
přesladkým voláním.
Přečteno 448x
Tipy 7
Poslední tipující: Robin Marnolli, zamotán v nedospělosti, poetka, Joe Vai
Komentáře (6)
Komentujících (3)