Tragéd

Tragéd

Anotace: ...

 

Není mi pomoci

hulákám do noci

nejím a nepiji

pro tu mou bestii

co mě má do počtu

nikdy ji nedočtu

zoufám a churavím

je to jen můra, vím

 

láska je bez očí

tak si mě ochočí

taková bosorka

ne pro déšť, do horka

bez špetky soucitu

být nyní svědci tu

ztuhli by úděsem

přijdeš-li pozdě sem

 

co spatříš, bude stín

S láskou tvůj bolestín

 

 

 

 

Autor vkl, 07.12.2012
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: Do Ga, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

:-)
milovat bestii to chce odvahu

07.12.2012 22:19:18 | Do Ga

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel