Seděla slečna naproti mně
a její drobnou tvář plnou života,
zcela naplnila sebejistota.
Vykročila prvá, vědoma cíle
a já byl bezbraný,
té skryté síle.
Přešla snadno mé bolesti,
žádná destrukce a ničení,
žádné starosti.
Nač všechny biče a řetězy,
když Tvůj pohled,
nad nimi vítězí.