Anotace: Spánkem znavená jsou ta křehká motýlí křídla To láska smí být do všech pádů skloňována
Rytmus tance ztrácel kód
stála jsi tam sama, zbavená pout
ta jemná vůně z vlasů tvých
a mé srdce zasáhnul křehký smích
Víš, já ten žár
chci si domů vzít
snad všechno Ti dám
a klikatou cestou můžu klidně jít
Spánkem znavená
jsou ta křehká motýlí křídla
To láska smí
Být do všech pádů skloňována
Možná i dnes
déšť vytrhne slunce ze svých krás
v nekonečných ozvěnách vrací se vzkaz
v čistých vodách můžeme spolu plout
tam skleněným ledem dá se hnout
V závějích, stoupám mrazivou tmou
A naději mám, že nebe zná siluety nás dvou
Teď a Tady, chci na ně dosáhnout
S ránem chladným, na zem nespadnou
Spánkem znavená
jsou ta křehká motýlí křídla
v noci bdíš
a ulicí chodíš tak sama
Pěkný, ale ještě bych očekával pokračování. Pro mě to skončilo moc brzy:-)
09.12.2012 09:13:04 | My2Mind