skryta za plnou vázou růží
tichá neb ústa
slepil času stín
těch slov
těch zlých
cos chtěla sršet jen mým směrem
ostře do slabin
za suchou kyticí svázaná
podél těch linií spanilého dřeva
a tvá střeva
všude kolem
spoutala tě pod javánský stolem
v kaluži rudé
střevíc ti tone
hladina stoupá
kotníky svádí
podél lýtek vzhůru vstříc kolenům
ve vlastní krvi utápíš se náhle
prosilas dlouhosáhle
za plnou vázou růží
nehybná
kostra v šedé kůži
a já jsem vnitřně klidný
písek v bezvětří
dobré, ale než jsem to přečetl...font hrozný.
RM.
09.12.2012 19:27:12 | Robin Marnolli
něco s tím provedu.dik
09.12.2012 19:41:16 | čiči
Lepší se slabší linka, nebo pak větší písmo...
09.12.2012 19:45:56 | Robin Marnolli