Beránkovi
Anotace: Tuto báseň jsem stvořila svému partnerovi, když byl náš vztah dosti nahnutí, prožíváme krizi momentálně.
Sbírka:
Jezero marné touhy
Stojíme tu vedle sebe
ranní rosa nás zebe
jsme blízko
a přeci tak daleko
pláčeme jeden pro druhého
ale každý sám sebe považuje za chudého
náš dialog
je vlastně monolog
Já tě miluji
a vše ho lituji
pro tebe má lásko
jsi mé slunko
chci tvé odpuštění
ale asi se nic nezmění
doufám, že nesním
snad bdím
já chci žít a ne umírat
Komentáře (2)
Komentujících (2)