Anotace: -
Na věnci hoří první svíce
a tvé čekání se krátí.
V hebkých vlasech roztála ti
sněhová vločka nešťastnice,
jichž padá z mrků na tisíce
a svět do bílého šatí.
Na věnci hoří první svíce
a tvé čekání se krátí.
Kéž tvoje bledé dívčí líce
sněhobílý nádech ztratí
a na polibek čekajíce
počnou se hned červenati.
Na věnci hoří první svíce
a tvé čekání se krátí.