Všechna má rána probdělá
pozbyla na logice
a tys to pekla a věděla
má drahá polovice
zatímco já vstával do firmy
ty už jsi ladila odchod
ani čas na smutek nezbyl mi
obchod je zkrátka obchod
Odchod je hlavní část návratu
Tak jako pro den
noc je hnací silou
ač ráno dveře zabouchneš
čeká tě večer
s Tvojí milou
a poloprázdná láhev sektu
to abys příště přišel dřív :)
11.12.2012 08:47:15 | poetka
Však on to rozdýchá, je pořád při síle, má charisma a 305 nápadnic.
11.12.2012 08:53:54 | vkl