Dlaně a slzy
jinovatka
tma která studí
a žádná zadní vrátka
Paže a úzkost
těžký mraky
vítr co bodá
ty radši klopíš zraky
srdce a prázdno
okna zamlžená
proudy deště
a slova nevyřčená
V duchu se loučím
Slib? Ten nic neznamená.
Líbí se mi
"slova nevyřčená"
Jinak příliš popisné, při zemi
chybí mi více náznaků, jinotajů z tvého pera
12.12.2012 11:51:18 | kudlankaW