Falešná láska
Milovat se neznamená milovat.
Udělat chybu neznamená litovat.
Proč bych taky měl?
Polibek neznamená vroucně líbat,
Mít krásné sny neznamená o lásce snívat.
Věděl jsem, co jsem chtěl?
I pouhými slovy se dá zraňovat,
a někdo si může libovat
beztrestně, když jsem směl!
Co si myslíš, nic nezmění,
čtvrtá sloka neznamená poslední,
přesto jsem odešel...
Přečteno 569x
Tipy 1
Poslední tipující: Miriska
Komentáře (0)