sníh
patnáct tisíc jasmínových zrnek rýže
stejně tolik kapek vína
bílá bílá bílá
a růžové krevety
spousta zbytečné růžové
plný byt postel koupelna
sny co by kdysi vylétly komínem
ale dnes se jen válí všude kolem
naříkají
promítají se na barevné zdi
do hlavy
strašně při tom dupou
neuznávají řád
i háčky se ztrácí
vyklouznou
a zůstává po nich
bolavé horké pulzující
bezesno
s vůní jasmínu