Anotace: nahlédnutí do jedné kosmetické taštičky:-)
Sbírka: Obrazárny pocitů
Bloumám po tvém království
a snažím se
vážně se snažím
Být tvým lakem na nehty
štěteček
to je můj náměstek
nebo
tělový krém
vpíjet se den
co den
..a taky tvářenkou
abych tě políbil
Jako
tyčinka na rty
děláš svoje bábovičky
-taky chci si hrát
Mám totiž odhodlanej pohled
na tvoje rozpraskaný slzy
a vidím holku
malující srdce na zeď
a tak cítím že
naše děti nebudou na věšáku...
Hele, ze zcela běžné dívčí věci si udělal příjemné počtení. Dal jsem si to třikrát
a začínám mít chuť si to též vyzkoušet.
Možná být řasenkou
do očí celý den
hledět směle
a každou slzu zdravit
cestou do postele..
14.12.2012 22:31:11 | poeta
to se mi zamlouvá *
14.12.2012 22:25:51 | Hagrid