Bud mým mostem
jenž unese mé touhy a sny
já budu tvým štítem,
základna pro tvé dny
láska není jen čekání
láska je dávání
láska jsou činy i slova
v srdci uvězněna
bud mou jiskrou
v mém srdci
planoucí jako hvězda
můj sen
co každému se nezdá
hvězdný třpyt snáší se do rukou
tady a teď
a kyvadlo osudu
dá nám odpověď...