*** SEN ***
***
Ztracená slova bezostyšná, ve větru písně rozhoupám,
vrhnu je hlasem libozvučným, do nebes hvězdy zamotám.
*
Ta slova smělou nocí bloudí, v nádechu slunce hledají,
mají svou pravdu, ohnivá křídla, na ústa měkce sedají.
*
Jak voda tečou hrdlem zmrzlým, ptají se lásky "kudy kam"?
Zahlédly hvězdu tvého bytí, místnosti okna dokořán.
*
Kradou se dovnitř, parapet smyslům nebrání,
skrz okno tváře tvojí, k hranicím věčného vnímání.
*
Slaďounkým šeptem hřejí tě všude,z něhy se prudce vynoří,
svléknou tvé tělo, vezmou si duši, v očích se světlem rozhoří.
***
Přečteno 544x
Tipy 7
Poslední tipující: JSJ, tato22, Gabrielle, Robin Marnolli, Avola, Joe Vai
Komentáře (1)
Komentujících (1)