Kudrlinka
Anotace: Kudrlinka zlatý vlas majitelka velkých krás, sametová pleť a něžný hlas, po hřbetě mi...
Kudrlinka zlatý vlas majitelka velkých krás,
sametová pleť a něžný hlas, po hřbetě mi běhá mráz,
zábavná je symfonie, na mou srdce strunu hraje,
štěbetavý hlásek, rumělkový rtík a krásný úsměv maje,
Když pohledem pohladí mě, pak už nevím co je žal,
lásko dál je na tobě jak ta báseň bude dál...
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, chci_uverit
Komentáře (2)
Komentujících (2)