***
Ostrov bezmoci mého nitra,
troufá si na lásku.
Má naspěch,
zrovna procitl..
*
Omílán zklamáním o břehy duní,
Zčeřenou pěnou zahání klid,
na pláži písčité, své tváře sluní,
zasouvá bolest do ulit.
*
V mžiku pln barev, na plátno kreslí,
kontury retů zasněných,
symbolem lásky, promlouvá k srdcím,
rozkvétá v slovech líbezných..
*
Zahleděn na obzor, kde oceán "ano" nebi šeptá,
a tyrkys modro rozpouští,
potichu vplouvá za úsvitu,
do vln jenž očím odpouští..
***