Anotace: Cítím, jak mě opijí tvůj hlas, Cítím, jak všechen smutek náhle zhasl, Za oponou matných všedních dnů, Nevnímám šum křídel havranů
Nic
v prázdných krocích dál tu zní
jsi tak daleko
a v malém bytě spíš
Nic
a všechny stopy zavátý
nevěřím, že naše pouto je přeťatý
možná padám z holých stěn
musím přejít řeku z ostrých skel
Cítím, jak mě opijí tvůj hlas
cítím, jak všechen smutek náhle zhasl
za oponou matných všedních dnů
nevnímám šum z křídel havranů
A život, co mi zbyl
a smrt, nad kterou jsem zvítězil
půjdu k břehům blíž, tam z chladných peřejí
hledám ruce tvé, ať mě zahřejí
S páskou na očích
já ve dne chodil tmou
po všech bitvách zlých a zajetích
já vím, že chci jít za tebou
Cítím, jak mě opijí Tvůj hlas
cítím, jak všechen smutek náhle zhasl
za oponou matných všedních dnů
nevnímám šum z křídel havranů
(21.12.2012, přes půlnoc inspirováno poslechem písně Spolu)