xxx
Na bílým poli
v zajetí číslic
Pořád dokola
bloudím dnem
Na bílým poli
navěky uvězněn
zespoda plastem
a zeshora sklem
Ona se usmála
svět se mi otočil
před očima černá tma
ona se usmála
svět se mi zatočil
hlavu mi sejme
vteřinová ručička
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: Lucucu, Sarah, Joe Vai
Komentáře (2)
Komentujících (2)