Sníh ve vlasech
Sněží do tvých vlasů a já je něžně hladím
bráním tvoji krásu, s vločkami boj svádím.
Vůkol mráz a sníh, mne pohledem svým hřeješ
topím se v očích tvých, když se tak sladce směješ...
A tak jsem zůstal sám... Fotku tvou hodil do řeky...
Proč na tebe vzpomínám? Proč chybí mi tvé doteky?
Nevím...
Komentáře (2)
Komentujících (2)