Anotace: Na piáno chci ti hrát, když noc se ztrácí, řeknu akorát,že smutek nesnáším,tou ulicí šel jsem rád,letní déšť smáčel mi kabát
Na piáno chci ti hrát, když noc se ztrácí
Řeknu akorát, že smutek nesnáším
Tou ulicí šel jsem rád
Letní déšť smáčel mi kabát
Zbyl z něj malý štít, pod kterým jsme stáli
Chvíle štěstí my dva, jsme se tak smáli
Žádné možná ani snad
V nás žár byl nastokrát
Nemá cenu lhát
že tvůj úsměv, budu třeba klidně krást
A městem proudy lidí, v dáli smutně jdou
Ty hvězdy chladný jsou
Tak chvíli tam stůj a klidně se směj
a jedno psaní mi tajně dej, a
Prošla jsi tělem mým, jako dým se ztrácíš
Láská žádá víc, ten déšť ji nestačí
Proč žít jako chmýří
Co vdál unášená větrem jsou?
Tak chvíli tam stůj a klidně se směj
A jedno psaní mi tajně dej
Prošla jsi tělem mým, jako dým se ztrácíš
Láská žádá víc, ten déšť ji nestačí
Proč žít jako chmýří
Co vdál unášená větrem jsou?
(Hanuš Šparlinek, přes půlnoc, 24.12.2012, odpověď na Sinatru)