S Tebou o Vánocích
S Tebou v čase vánočním
čekám v duchu na zázrak
o Tobě tu tiše sním
a červenám se jako rak.
Je toho tolik, co chtěl bych říct
a tolik toho udělat
slova z květů něžně plíst
a k večeru se milovat.
Kroužit kolem Tebe
vidět pohyb řas
snést Ti modré z nebe
navštívit Tvůj kras.
Přečteno 542x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, lienka-love, Lucucu, tato22, vkl, Kett
Komentáře (2)
Komentujících (2)