Dovol mi cítit tvou přítomnost
Anotace: někdy je láska tak velká až se jí nechceme vzdát
Pár prken natřených na černo
v místě pod náhrobkem
z žulových holubic
není žádným odpočinkem
přestat se milovat
věčně a prostě
necháme odejít smrt
život rozdýcháme spolu
přestože máš sinalý obličej
a celý svět umírá v jediném dni
šíleným lidstvím
smrtelnou nenávistí
nahrazuji doteky
amorem bez šípů
ukradených pro nás
Dovol mi cítit tvou přítomnost
že jdeš, usmažil jsem hemenex
báseň mám dopsanou
peřiny převlečené
jsou čisté, bílé a voňavé
jak vyžaduje situace
není to milé a romantické
jen láska,
věčná a prostá
Přečteno 475x
Tipy 2
Poslední tipující: Avola
Komentáře (0)