Nic mě nenapadá...
Anotace: Prostě večer, kdy náladu jsem měla pod psa a hlava byla před explozí...ach ta láska.
Ach ta láska
jenž na venek průhledná jest
jako lepící páska
avšak uvnitř skví barvami
zač motýli by zabíjeli
jen aby je měli...
Komentáře (1)
Komentujících (1)