Anotace: Nemůžu spát, nemůžu jíst, pořád na něj myslet musím. Co mám dělat poraďte, už...
čekal bych větší smutek v tvých verších,
tím, ale neznevažuji tvé trápení,
chybí mi v tvé básni větší vtažení čtenáře do děje
27.12.2012 13:28:00 | Rošťák
co trápí tě dnes, bude se zhoršovat,
poku on nechce na sobě pracovat,
tak uteč daleko, nabij zpět svobodu,
více už poradit asi já nesvedu.
27.12.2012 07:49:57 | Robin Marnolli