děkuji za chválu, a diky takovym jako jste vy vim ze mam v cem pokracovat
02.01.2013 11:50:56 | whiolet
každý autor má svůj osobitý jedinečný styl..a mě se ten tvůj líbí a u nikoho jinýho ho nenajdu :)
31.12.2012 12:31:33 | Jiná
nikdo nedokáže objektivně hodnotit sebe samého ;) chápu co myslíš, dřív jsem rýmovala ale pak mě začínalo vice bavit sdělení a neobyčejné přirovnávání....tak nějak jsem se v tom našla, a davám ti za pravdu i v tom, že v mých básních je tak trochu chaos ;D ale asi už jinak to neumim, dekuji za chválu....ale jsou lepší autoři...
27.12.2012 21:56:47 | whiolet
Máš obsahově hrozně krásné básně, které vyjadřují vše, co vyjadřovat mají a to velice přesně.
Já sama to neumím, ale trošku mi tam chybí nějaký rým, nebo nějaký větší pořádek. Nechci kritizovat nebo tak něco, poněvadž vím, že píšeš lépe než já, jen sděluji svůj prostý názor.
Ale mám za to, že je tohle tvůj styl, a je-li tomu tak, neměň ho :)
27.12.2012 20:15:19 | Rezkaaa