Ty moje malinká

Ty moje malinká

Anotace: ..

Tu dobu co tě znám bych nazval dlouhou,
ale pořádně tě poznávám až teď.
Už nejsi mojí kamarádkou pouhou,
už mezi námi není žádná zeď.

Jsi moje šmudlinka,
jsi moje víla.
Jseš tak malinká,
ale je v tobě taková síla.
Ta síla v tobě ohromná,
nikdo se ti nevyrovná.

Tu sílu i mně dodáváš,
radost do mého srdce dostáváš.
Úsměv na mé tváři vždy vyčaruješ,
jen ty mě rozesměješ.

Když jsme spolu,
je to jak kdybych letěl do oblak.
ale zároveň jako bych padal dolů,
jak když by mě přejel vlak.

Takový smíšený,
nepopsatelný pocit.
Jsem celý zmatený,
ale jedno vím jistě,
rád bych vedle tebe procit.

Díval bych se ti do očí,
ten pohled by mě ve všem co k tobě cítím ujistil.
Vzal bych tě něžně do náručí
a poté už bych tě nikdy nepustil.
Autor Dukyyy, 27.12.2012
Přečteno 626x
Tipy 1
Poslední tipující: Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí