Anotace: Po dlouhé době zase úplně jiné myšlenky... Váhala jsem mezi kategorií "erotika, sex" a "láska"... Nechť si v tom každý najde to své:-)
Láska není.
Láska schází.
Myšlenku, jak my dva nazí...
neměla bych připustit.
Jen těžko se ale bráním
myšlenkám na milování
když mi v srdci roste cit.
Proto aspoň na chviličku
v mysli, jen tak na krajíčku
nechám nás dva
při milostných hrách.
(Nevěřím, že správné není
milovat se, v opojení,
byť je to jen v představách.)